no sleep

det är aldrig bra för mig när jag inte kan sova. för då börjar jag tänka. på livet. på sånt som är jobbigt. på allt. just nu när jag ligger i min säng och inte kan sova tänker jag på pappa. jag vet inte hur jag ska vara utan honom. han är min trygghet, säkerhet. mitt förstånd, min pappa. han är där anna inte kan vara idag. det räcker att han är i närheten så känns allt lite bättre. jag tycker inte om att ljuga för honom och jag gör det sällan. önskar bara att han var bättre på att visa känslor. saknar att han inte kommer fram och ger en kram ibland. det känns som jag behöver det. men nu har jag bestämt mig, det blir till att bo hos mamma ett tag. måste prata med dig, men vet inte hur. vad ska jag säga? det känns jobbigt att inte bo med dig, men jag måste för min egen skull. för min framtid. jag måste sova. klarar inte av att göra det här. så får försöka hos mamma igen. just nu sitter jag i tårar på grund av det här.

jag gråter inte framför folk, bara i min ensamhet. jag älskar dig pappa.
världens bästa.

för allt vi drömde en gång

..

nyår imorgon!!

Jag är super taggad till nyårsafton! har fixat allt nu, så är lugn, äntligen! hihi beccis kommer imorgon och sen ska vi umgås med helt underbara människor i sigtuna! Woho, hoppas alla andra får lika kul som vi kommer ha! aja, pussfan!

ps. jag klippte mig idag :D

sleep less

jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag kan bara inte somna en bra tid. Någonsin. skönt lixom, sen sover jag mer än halva dagen. Idag/går vaknade jag 20 i 3!? det är seriöst något fel på mig. kvällen innan somnade jag ändå lagom, 2. i vanliga fall somnar jag aldrig före halv 3. så det är ju bra. eller nått.. jag vill vara en sån som bara kan somna av mig själv när jag vill. fan vad skönt det hade varit. nu ligger jag uppe hela nätterna istället. hade aldrig det problemet i huset.. det känns bra att jag aldrig trivs tillräckligt för att kunna somna. normalt. nej. jag vill bara sova, tack. aja, pussfan.

nothing i do is good enough. nothing makes up to what she was, or did, or do. make this simpel and just don't worry about me. don't mind me. i can be gone without you discovering it. or just let me be the person i want to be. nothing more or less. live with it. im not as good in school, or at training. but i am not trying to be somebody im not, i am myself.
<3

count on me

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you
Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do oh yeah



är det största skandalen? vågar inte säga något.


24 timmars

är bättre nu, men pappas tjej är sjuk nu. illa fan! Frida fyller 18 idag. missade hennes födelsedags fest. synd fan. aja, ska slagga nu. pussfan.

ont i magen..

vaknade 4 i natt och hade jätte ont i magen. men somnade om, vaknade 6 istället och spydde. skönt. sen sov jag en halv timme sen vare dax igen. trevligt.

hjälp?!

Hur säger man till någon att man inte vill. att man inte har lust. att man verkligen inte vill? finns det något bra sätt? utan att såra på något sätt? hur säger man något viktigt till någon som man vet kommer såra, utan att få skuldkänslor? hur säger man nej? jag har själv ingen aning.

jag lever med min musik. måste hitta en bra tatuu som passar mig och ett bra ställe att sätta den på. jag är trött, då kommer alla tankar, fan. sov frida, sov. pussfan.


make me some music and ill live forever for you. love.

pappi fyller år idag.

Idag fyller min pappa 56 år. heelt stört. för mig är han typ 50 fortfarande, det är sjukt så fort tiden går. men i alla fall så köpte jag en jätte fin skorta till honom. han verkade glad och den passade, så jag lyckades.

Just nu sitter jag i mitt rum och väntar på att åka till farmor och käka middag. det ska bli trevligt med lite familje tid. Jag har inte trivits så här bra sen vi bodde i huset. det känns både jobbit och bra. men just nu är det bara så.



Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Come back and bring back my smile
Come and take these tears away



julafton fan.

Idag är det julafton. Saknar min syster. men försöker va lite julig ändå.
Merry christmas everyone

I break down as you walk away.

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?

You say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

So you change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay.

Say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Stay with me, stay with me,
Stay with me, stay with me,
Stay, stay, stay, stay with me.

you can't hang with me

det är ett faktum. just not meant to be, not even like this. synd fan. aja, pussfan.

vad skrev hon?**tta

Dom senaste dagarna har inte jag haft tid att blogga ordentligt. inte för att jag brukar vara så bra.. men i alla fall. inte för att det har hänt så mycket, förutom att mitt jullov började idag. skööönt. Nu äre inte så långt kvar till studenten heller! Guuud vad jag lägtar!! men det jobbiga är vad ska jag göra sen då? jag MÅSTE hitta ett jobb. Prio number.1.. aja nu ska jag och zzzzanja dra till Kc, hehe. pussfan.

fuck life, idag asså.

Faan vad dåligt det har gått för mig idag. Försov mig till halv 12. sminkade och slägde på kläder. springer till bussen. hinner precis. på bussen smsar jag zm att jag är på väg, då ringer hon mig och säger att dom var påväg till väsby, ingen lektion alltså. kul. så hoppar av i centrum för att träffa dom. men då ringer mamma och säger att jag ska åka till stan. så går tillbaka till bussen, får vänta ett tag. sen tåget till stan, då sitter det en bebis brevid mig och skriker. skönt. när jag är inne i stan så går jag till onoff på sveavägen, där går jag runt i 40 min, väntande på mamma. när hon kommer så har dom inte telefonen hemma. kul. så åker med henne till sumpan, där hon jobbar. sitter och kollar på min dator i två timmar. inget internet. sen så skulle vi åka till kista. värsta köerna. kul. 40 min senare framme. där finns telefonen. sen 20 min kö.kuul. sen drar jag med mamma hem och käkar. ska byta sim, då kan jag så klart inte koden till det. kul. ingen telefon. kommer hem och måste vika tvätt. mobilen bestämde sig också att inte kopiera alla nummer. kul. hatar mitt liv. aja, julavslutning i skolan i morgon. pussfan.

dont give up on me

no broken heart, no heart at all. no fear, no tears. no love, no life.

Bombslagg.

sovit från halv 5 nu.sköönt, men är fortfarande trött. väcktes av att mamma ringde mig. vi ska åka och köpa en ny tele till mig någon dag. nice! musik, mitt hjärta slår inte utan dig. aja, pussfan.

everything feels diffrent, and i dont know if its in a good way or not.
new drug - The Script

ohyes, this is it.



jag förstör bara för mig själv. kan jag inte se det!? orkar inte vara så här.
hjälp tack!? men nej, ingen fattar ändå. Go in deep or get lost..aja, pussfan.

yooheees

vet inte vad min rubrik blev, hehe, men skit samma. den hära dagen har varit värdelös. varför sov jag inte vidare i morse. ville så gärna! men jag tänkte va duktig. dum tjej, eller nått. nu vill jag bara sluta så jag kan åka hem och sova, men nej förresten jag måste tvätta. kuul! aja, pussfan.

lägg av bara.gt bgvf

fliiiiiiizan ville vara med och bidra till mitt blogg inlägg. där av min rubrik. hehe. vi sitter och lyssnar på music! hehe, pussfan.

shit asså



I am having trouble sleeping, i think its becuse of you.
I cant forgett what you did. It has been nearly a mont.
Still you in my mind, all the time..
Why is it always me and never you?

jaha ja.

jag vet inte riktigt vad jag håller på med. pussfan.

omg

jag vet inte vad jag håller på med..pussfan.

hehe

frida mår inte så bra idag. och becca vet inte vem hon låg med igår. hehe

frida är skööön

hehe

sitter med beccis

Sitter alltså med beccis och små krökar lite. hehe, nice. Vi väntar på zm och flizzan, vi ska på fest i fresta tyyp. hehe. aja, pussfan.

jaja

tror du någon orkade gå till jobbet idag ellää? inte det inte. hehe. sitter fortfarande hemma hos idisen och "laanar" hehehe. Beccanbus kommer idag, awesome fään! aja, nu ska vi kolla klart på O.C awesome. pussfan.

färskingar

fett illa, jag är den enda som va taggad på lan tydligen. dåde ida och lisa slaggar nu, kuul. och jag är den som ska jobba imorgon. men inte fören 10. men ändå, måste ju gå upp 9.30.. pallar fan inte. men nu ska jag också slagga typ. pussfan.


you should have told me from the start

o.c in my heart fan.

Det finns inget som är bättre. hatar mitt liv. pussfan

årets tuttar fan

haha, lunkan assåå. lisisen va det. jag själv är tydligen årets blossare. sköönt xD. hehe

laaan!

Jag ska lana med lisisen och idisen ikväll, nice! drar dit när jag har slutat jobba! om 20min!!! yääääs! kommer blogga mer ikväll, lanet kommer va niceigt. aja, pussfan.

workworkwork

Lugn dag på jobbet idag, hinner med det hära lixom!? känns som att vi är lite överbemannade, 3st på en kassa!? hehe. Nu ska jag försöka göra något nyttigt. aja, älskar mitt jobb. pussfan

is there a soulmate for everyone?



Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

If there's a soulmate for everyone

Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
If there's a soulmate for everyone

jimmy eat world

känner att jag är för trött för att hålla mig vaken, men vill inte sova än. då kommer jag vakna typ 5, inte ok lixom. Jag tror att jag behöver hjälp, men det känns inte som om jag kan få någon av någon. det känns som om ingen skulle fatta. som om jag skulle bli dum förklarad. jag är en sån person som vill att alla ska må bra och alla ska tycka om mig. så jag bryr mig mer om hur andra mår och ser mig än om hur jag mår. Därför har jag bloggen. kunna skriva av mig lite. det känns bättre då. kanske inte är så seriös alltid, men för det mesta. musik är mitt liv, när jag inte sjunger och lyssnar på musik, hör jag det ändå i mitt huvud. det känns bra. som om jag har någon nära hela tiden. det är skönt. Jag saknar min bästa vän och min syster. Bästa vän kan jag ringa eller åka till på en timme. Syster är i usa, bara 10 timmar så är jag där, men jag tror jag behöver dig närmare. Du är min andra halva. den som jag behöver mest. Pappa är en del också, han är bäst. vi behöver inte prata, men det kanske vi borde ibland. behöver någon som jag kan prata med på riktigt. det brukade vara en, men det hände en grej. nu pratar vi ibland. du gjorde mig lite hel. som en vän som man alltid kan lita på. som fanns där alltid. hade inte kännt dig så länge, men ändå. du var där, jag behöver inte prata om konstiga saker eller alls. du var bara min vän. Jag trodde jag kanske tycket om dig som mer än vän. nu tror jag att jag trodde fel. det var bara vännskaplig kärlek. det gör saker värre. jag fuckade ur. borde inte ha brytt mig. nu är vi inte lika bra vänner, det suger. jag behöver dig som min andra halva. jag klarar mig inte. jag blir helt deppad.Jag behöver ditt glada hmör som gör mig på bättre humör.

du hjälpte mig utan att veta det, genom att vara min vän. tack.

tröttis

Nu är jag trött! Provet gick bra idag, eller jag svarade på allt. det tycker jag är bra! Vinprovningen var intressant och rolig, men det mesta av vinet var inge gott. Funderar om jag ska skriva rent mitt tal eller göra något annat skolrellaterat, kanske vore bra. Imorgon ska jag förresten jobba, det var ett tag sen nu. Det ska bli kul, sen kanske man träffar lisisen och idisen ett tag om man har tur! och på lördag blir det mer jobb och sen kommer Beccis, så får vi se om vi hittar på något kul. hoppas det. men hon är ju fortfarande liten så vi kan ju inte dra på krogen. synd fan! aja, pussfan.

yeesman

Idag har jag vinprovning i skoolan, fett nice! men jag har också privatekonomi prov, vilket jag inte har pluggat till. hehe. Just nu sitter jag i skolan och chillar lite. de e nice. blev bjuden på en latte av jess, snällasöta hon! Livet leker lite idag, ska till mormor och käka idag också och kanske prata med syster. om hon kan vara inne på skype. men nu ska jag vara lite social, hehe. pussfan.

On sleepless roads

may angels lead you in

jag känner att jag vill vara kär. det skulle vara skönt. slippa tänka på killar och bara tänka på killen. tror livet är lite enklare för kära människor. eller i alla fall par. det är aldrig kul att vara olyckligt kär. så låt mig nu hitta någon att bli kär i som blir kär i mig. tack på förhand.

girls that like to dance

do dreams come thru? make me believe in this!

jadu mannen

Idag försov jag mig till klockan 11..kul. missade en redovisning i morse, inte för att jag hade gjort något. hehe. just nu sitter jag på samhällskunskap, men pallar inte lyssna så har på musik istället. dää ee nice fään.

bäst just nu: Rasmus Seebach - engel. love spotify fan.

PEOPLE

People makes life complicated. Just stop thinking and just live your life.
People can miss somethings or someone. Just talk and life will get easier.
People make mistakes. We all have to live with them.

but dont forgett, think before you akt. cus there is always a possibility to hurt others.

idioter

Jag fattar inte vissa människor, dom är sånna idioter. fattar dom inte att andra har känslor!? helt stört, jag blir så irriterad. Nu när det mesta går bra för mig, så är den mina kompisar som har det sämre..

engel

For evigt
Jeg elsker
Kun dig
Farvel, min engel

Forelsket i en løgn, hvor var det rart.





the first last

life gives you time, just dont forget to give some back

dude!

jag har fått tillbaka min mac nu!!!! Wohoooo! guud vad jag har saknat den! den blev fan fin, dom bytte hela skärmen och hela tangentbordet!

aja, lucia idag. lucian sjöng falskt, illa fan. men annars var konserten i skuulan grym. hehe

illa fan

FREDAG: Skulle inte ha skrivit att jag inte hade rökt på en vecka, det sprack direkt när jag kom till stationen. köpte cigg drog till zm sen till frida, sen drog vi till Kc. Det var nice, fläsk och co var där. Massor med andra också, de va great! Slaggade hos zm

LÖRDAG: Denna dag var jag inte bättre, köpte ett till paket. drack lite med, men inte så att jag vart lullig. så frida va nästan nykter hela helgen!? ovanligt fan! grejen med mig är att jag kan ha roligt även fast jag inte dricker och alla andra dricker. som man säger, det blir vad man gör det till!
Ja, tillbaka till lördag, drack en drink hemma sen gick jag till bussen åkte till stationen tog upptåget, fläsk och co hoppade på i knivsta. de va nice. sen väl i uppsala, drog vi till en krog som pinnen hyrt för sin 20års fiesta. det va kul i 5 timmar, sen vart dom tvungna att stänga på grund av bråk. kuul! så vi drog till stationen och tog natt bussen till arlanda där fick vi byta buss som gick mot stockholm. jag hoppade av sist, i ros. sov hos mormor. däää vaaa niicee :)

SÖNDAG/IDAG: vaknade 11, käkade pasta och ketshup. drog till hallen och kollade på match, seriöst sämst fan. Mamma hämtade mig där, hon tyckte jag hade dåliga skor(convers) så hon "tvingade" mig att köpa nya. och jag är kär i dom jag hittade. tack mamma!! Resten av dagen har jag städat, bakat lusse bullar, bäddat min säng, fixat i mitt rum, käkat pizza och nu ska jag ducha. puss

skön b-rud

sov 3 timmar i natt, skönt. så jag är pigg nu. men ska ändå dra till frida och kröka lite. Var länge sen nu, har inte rökt på en vecka. bra frida.


sova

I need my sleep. jag behöver dig, min vän. just be my friend.

jag vet nu

jag skrev i mitt förra inlägg att jag inte saknade något, men det gör jag. Sömn på natten, orkar inte vara vaken!! men kan fan inte sova. somnade innan tolv, men vaknade tio i två av att jag hörde pappa och mona prata!? FUUUCK! nu kan jag inte somna igen, musiken hjälper inte heller.. GE MIG SÖMN!? SNÄLLA?!?!?!

vad saknar du

jag fick en fråga, saknar du kärlek? jag behövde inte ens tänka, jag ba nej. det känns bra. sen frågade han vad saknar du? samma där, bara en känsla i mig fick mig att skriva, jag saknar inget. jag mår bra innombords, det känns underbart!

det är så vackert där, mycket att titta på
det är så vackert där, men man ser skiten med

dude

jag kan inte sova, klockan 4 märkte jag att julia va inne på facebook! vi har pratat i knapt en timme, faan vad jag saknar henne!okej att vi inte var as bra kompisar innan men ändå! jag är van att ha henne omkring, kunna ringa henne, kunna krama henne i skolan, heelt stört att hon har varit borta i ett halv år snart! Men det var skönt att prata med henne. har bara pratat med henne en gång på skype och det var hos zm med henne, men dom hade mycket att prata om. Idag fick jag prata med henne själv eller aa på fb chatten men ändå!

jag har kommit på att jag är en sån person som litar på andra. det är fan jobbigt, det känns förjävligt sen närman väl märker hur dum man är. Då känner man sig dummare!


A Drop in the Ocean.
A Change in the Weather.
I was Praying that You
and Me might end up Together.


























Jag, frida & julian, bästa vänner länge sen. denna bilden är från nyår 2008,
hemma hos mig. er har jag kännt sen jag gick i ettan eller lekis. heelt stört!
<3

love

Let's just drink to get drunk. And tell each other everything. For a drunken mind, speaks a sober heart.


to young

det funkar inte, eller? jag vet inte, jag tycker om dig. du är rolig och trevlig att prata med. har världens gulligaste smile, men du är för ung. synd. ögongodis.

mee and U

allt är bara konstigt nu, vet inte in eller ut. du beter dig annorlunda. i fredags verkade det som om du skulle kyssa mig, men soma tur gick jag därifrån. I söndags så sa du hare bra hej. vad händer nästa gång? fattar mig inte på dig..

jag är fortfarande sjuk, det är as jobbigt. måste bli frisk nu! det ända som är ett + är 90210 som jag kan kolla på, hela nätterna. och mitt ögongodis är ganska trevlig och mycket rolig.

sjuk

kul att jag är sjuk. som vanligt när man är sjuk så finns det inget att kolla på, på tvn och datorn är seg. kuuul!

nu ska jag gå och göra en kopp te, för det behövs. Ochjag pratar med mitt ögongodis typ varje dag, hihi

ögongodis

vilket ögongodis du va igår, bara log gulligt, oskyldigt. faan vad jag ville ha dig.


fest elläää

jag är full just nu, kan inte prata rätt kan inte gå bra, men fy fan vad snygg jag är ;)  heheh

jarrå

Nu är allt lungt, sitter hos nattabroo! Vi pratade, det gick bra. vi drog ett streck över allt, nu får vi se vad som händer.

fest fan

Dagen med stort D

JAG ÄR GLAD IDAG! DET KÄNNS BRA! DET KANSKE GÅR BRA IDAG, KANSKE. MEN JAG VILL INTE TA UT NÅGOT I FÖRSKOTT. CHRISTOFFER HADE MED SIG PEPPARKAKSDEG OCKSÅ, AS GOTT!

KAN VARA ATT JAG LYSSNADE PÅ GLAD MUSIK IGÅR OCH HELA DAN IDAG, SEN ÄR DET FREDAG OCKSÅ! NICE!

NOW IM FEELING SO FLY LIKE A G6


it's real

börjar känna mig nervös över att träffa dig, att prata med dig. vet inte vart det kommer leda. Vänner eller kanske inte!? Vill inte förlora dig, men vet inte om jag kommer bli arg och bara skrika eller bli ledsen och gråta..vet ingenting, det är as jobbigt!

det börjar bli verklighet, allt. mitt liv, jag vet inte om jag vill det.

spin me round agin

you make me

Jag vill prata med dig, samtidigt som jag vill skrika åt dig.
Jag vill springa till dig, samtidigt som jag vill vända och gå.
Jag vill kram dig, samtidigt som jag vill slå dig.
Jag vill skratta, samtidigt som jag vill gråta.

beslut

jag ska förlåta dig, försöka vara vänner. men vi måste prata först.

vad

jaha, vad ska jag göra nu!? vet inte om jag ska försöka prata med dig eller inte, vet inte om det hjälper. vi ser väl.

you made your bed, so sleep in it

jag

Igår trodde jag att allt skulle fixa sig när jag hade pratat med henne. men nu vet jag bara att du har ljugit mer, det gjorde inget bättre. det ända som var bra va att du berättade allt för henne.

Jag klara inte av att se dig, jag mår dåligt innombords. då röker jag istället, ditt fel. jag orkar inte må dåligt, men det är inte så att jag bara kan sluta, ditt fel. Jag tror att det är bra att vi inte pratar, känns som om jag behöver mig själv nu och min syster. Saknar henne så stört mycket just nu.

Mina planer går inte så bra heller, maten fuckar ur.hatahatahata.
jag vill vara stark stå emot allt, men jag klara inte mer. jag kan inte sova och jag gråter varje dag. hoppas du inte tar åt dig för mycket om du någonsin ser det hära. allt är inte om dig,

RSS 2.0